Konya’da 506 öğrenci ve 751 vatandaşa trafik güvenliği eğitimi verildi

 Konya’da 506 öğrenci ve 751 vatandaşa trafik güvenliği eğitimi verildi

Konya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Trafik Güvenliği Eğitim Komutanlığı (J.Trf.Güv.Eğt.Ks.A.liği) ve Trafik Jandarma Tim Komutanlıkları (Trf.J.Tim K.lıkları) ile birlikte sürücülere yönelik önemli trafik güvenliği eğitimleri düzenledi. 

09-15 Eylül 2024 tarihleri arasında eğitim faaliyetleri

Bu kapsamda, 506 öğrenci ve 751 vatandaş trafik güvenliği konusunda bilgilendirildi. Eğitimlerde özellikle güvenli sürüş, yayaların korunması, yol güvenliği ve trafik kuralları gibi konulara vurgu yapıldı.

Traktör ve patpat sürücülerine eğitim

14 Eylül 2024 tarihinde, 14:00-15:00 saatleri arasında Akşehir Tarım Fuarı alanında traktör ve patpat türü tarım aracı sürücülerine yönelik özel bir eğitim düzenlendi. Eğitime katılan 70 sürücü; traktör ve patpatlarda bulunması gereken belgeler, tarım araçlarının hukuki sorumlulukları, ROPS (devrilmeye karşı koruma sistemleri), görünür olma gerekliliği gibi hayati konularda bilgilendirildi.

Eğitim sonunda sürücülere trafik güvenliğine dair broşürler dağıtıldı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği bu eğitimlerle hem şehir içi hem de kırsal bölgelerdeki trafik güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER