E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’daki gross market gönüllere girdi! Filistin’den teşekkür geldi

27 Haziran 2024 Perşembe 15:34

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı toplantısı Konya'da gerçekleştirildi. Karatay Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Filistin'den de katılım oldu. 

Konya'ya teşekkür!

2 gün süren toplantılara katılan isimler arasında Filistinli belediye başkanları da vardı. Gazze'de yaşanan zulüm gündemden hiç düşürülmedi. KONTV Haber'e konuşan Filistinli Belediye Başkanları boykotun yerinde bir protesto olduğunu ve buna devam edilmesini istedi.

Konya'daki marketi duymuşlar!

Konya merkezli Nar Gross Alışveriş Merkezleri 2 şubesinde de İsrail ve destekçilerine ait ürünleri kaldırmış, boykot ürünlerinin satışını durdurmuştu. Konyalı firmanın attığı bu adım Filistin'e kadar uzanmış. Başkanlar Nar Gross Market'e KONTV aracılığı ilme teşekkür etti. 

Saldırılar durmuyor!

Dünyanın neresinden gelirse gelsin hiçbir uyarının İsrail'i yavaşlatmadığını kaydeden başkanlar Gazze gibi Batı Şeria'nın da zulüm altında olduğunu, birçok şehrin yıkıldığını bazı şehirlerin de kapatıldığını söyledi. Saldırılarda ölenlerin sayısının her geçen gün katlanarak arttığını ifade eden Filistinli başkanlar Türkiye'nin desteğe devam etmesini istedi.

(Mustafa İlker Şen)

 

 

DİĞER HABERLER