Konya’da kan donduran olay! Öldüresiye dövdüler: Görüntüler ortaya çıktı!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da kan donduran olay! Öldüresiye dövdüler:  Görüntüler ortaya çıktı!
Konya’da Konya İçme Suları Vakfı Başkanı 84 yaşındaki Ali Parlatır 2 kişi tarafından öldüresiye dövülmüştü! Tanınmaz hale gelen 84 yaşındaki Parlatır, tedavi altına alınmıştı. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı..

Ne olmuştu?

Konya İçme Suları Vakfı Başkanı 84 yaşındaki Ali Parlatır, vakfa ait bir işyerinin kiracıları tarafından öldüresiye darp edilmişti.  Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan vakıf başkanı yüzü ve vücudundaki darp izleri nedeniyle tanınmaz hale geldi. 

Beyzbol sopasıyla vurdular! 

İddialara göre kiracılar ile vakıf başkanı Ali Parlatır arasında kira meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmadan sonra aracıyla vakfa giden Parlatır'ı kiracıları takip etti.  Meram ilçesi Hatıp Caddesinde araca çarparak Ali Parlatır'ın yolunu kesen kiracılar 84 yaşında Parlatır'ı beyzbol sopasıyla dövmeye başladı. Aynı kişiler Parlatır'ın aracına da hasar verdi. Ali Parlatır'ın darp edildiği ana ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

O anlar böyle kaydedildi;

Şüpheliler yakalandı!

Kavgaya karışan 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.  Konya İçme Suları Vakfı Başkanı 84 yaşındaki Ali Parlatır'ın oğlu İsmail Parlatır, babasına yapılanlar karşısında büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek tek tesellilerinin babalarının hayatta olması olduğunu söylemişti.  Şüphelilerin hak ettikleri cezayı almalarını isteyen Parlatır ailesi yasal süreci takip edecek.

 

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER