Ortaokul öğretmeni 12 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulundu! Detaylar kan dondurdu!

- Güncelleme Tarihi:

 Ortaokul öğretmeni 12 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulundu! Detaylar kan dondurdu!
İzmir’in Bayındır ilçesindeki bir ortaokulda, kız öğrenci N.T.’ye (12) şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş. (53) hakkında adli ve idari soruşturma başlatılarak, açığa alındı.

Bayındır'daki bir ortaokulda görevli Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş., 5 Nisan'da, o gün görevli olmadığı halde N.T.'nin sınıfına geldi. F.Ş., arkadaşlarının yanında N.T.'ye iddiaya göre şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulundu. N.T.'nin durumu anlattığı halası, savcılığa suç duyurusunda bulundu. N.T.'nin anne ile babasının ayrı olduğu ve babasının gözetiminde halasında kaldığı öğrenilirken, yaşanan olay sonrası Fen Bilgisi öğretmeni F.Ş. önce polise ardından da Bayındır Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü de F.Ş.'yi açığa alıp, hakkında idari soruşturma başlattı.

8 YIL ÖNCE DE BENZER SUÇTAN SORUŞTURMA GEÇİRDİ İDDİASI

N.T.'nin eniştesi Anıl Yavuz Ö., F.Ş.'nin tutuklanması için gerekli mücadeleyi vereceklerini söyledi. N.T.'nin yaşadıkları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü belirten Anıl Yavuz Ö., "Anne ve babasının ayrı olması nedeniyle de zaten psikolojik sorunları olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız. N.T.'ye bunu yaşatan F.Ş., sadece açığa alındı. Adli süreç devam ettiği için dosyanın içeriği hakkında bize bilgi verilmiyor" dedi.

Anıl Yavuz Ö., F.Ş.'nin 8 yıl önce görev yaptığı okulda da benzer bir suç nedeniyle soruşturma geçirip, görev yeri değiştirilerek şu anki okula tayin edildiğini öğrendiklerini söyledi. Anıl Yavuz Ö., bununla ilgili belgelerin de ellerinde olduğunu öne sürdü.

ARKADAŞLARI ANLATMASINI İSTEMİŞ

Anıl Yavuz Ö.'nün eşi Elif Ö. ise kuzeni N.T.'nin yaşadıklarını, "Öğretmen F.Ş., olay günü görevi olmadığı halde okula gelmiş. F.Ş., kendisine soru sormak isteyen kızımız N.T.'ye çok şiddetli bir tokat atıyor. Kuzenim bunun sebebini anlayamadığını, neden vurduğunu sorduğunda ellerini arkasında birleştirip, sıraya başını yaslayarak, cinsel istismarda bulunuyor. Kuzenim bir süre hareketsiz bir şekilde kalıyor. Daha sonra kuzenim kendinde gücü toplayarak, bir anda tekmelemeye başlıyor öğretmenini ve oradan hızlıca uzaklaşıyor. Bunu yaşadığında sınıfında 2'si erkek, 3 arkadaşı varmış. Daha sonra zaten bayram tatiline girildi. Arada 10 günlük bir süreç var. Daha sonra okula döndüğünde arkadaşları, durumu ailesine anlatıp, anlatmadığını sormuş. Anlatmadığını söyleyince, arkadaşları yaşanın basit bir şiddet olayı olmadığını, cinsel istismar olduğunu anlatması gerektiğini öneriyor. Bunun üzerine kuzenim öğretmenin nabzını ölçmek için yanına gidip, sınav sonucu sormuş ancak, cevap bile vermeden tokat atmış. Kuzenim artık bunun normal bir şey olmadığını anlayıp, okul idaresine gidip, durumu müdüre anlatmış. Ancak idareye ilk olarak tokat kısmını anlatmış. Fakat daha sonra bütün yaşananları detaylıca anlatınca, okul müdürü olayın içinde cinsel istismar olduğu için acil toplantı talep ediyor. Bu sırada kuzenim okuldan kaçıp eve gelerek, durumu halasına anlatıyor. Ancak, tekrar okula gittiklerinde F.Ş. ile görüştürmemişler. Arkadaşları F.Ş.'yi direkt olarak okuldan kaçırmışlar" diye anlattı.

'ADALETİN YERİNİ BULACAĞINA İNANIYORUM'

Olayın şu an soruşturma aşamasında olduğunu belirten öğretmen F.Ş. ise bu nedenle herhangi bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyleyerek, "Olay netleştikten ve adli ve idari soruşturmalar tamamlandığında adaletin yerini bulacağına olan inancımı dile getirmek isterim" dedi. 

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER