Konya’da 2024 kurban kesim ücretleri belli oldu! İşte tam liste

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 2024 kurban kesim ücretleri belli oldu! İşte tam liste

Kurban Bayramı için geri sayım sürüyor. 

Kurban satış alanları henüz kurulmadı ancak besi çiftliklerinde kurbanlık satışları hızlandı.

Konya kurban kesim fiyatları belli oldu

Konya Kasaplar Odası, 2024 yılı kurban kesim ücretlerini de açıkladı. 

"İşinin ehli kasapları tecih edin''

Konya Kasaplar Odası Başkanı Davut Balbaloğlu, kesim ve et işleme işlemlerinde sağlıklı bir bayram için işinin ehli kasapların tercih edilmesini istedi.

İşte Kurban kesiminde Konya esnafının uygulayacağı fiyat listesi;

Büyükbaş Kesim: 4.500 TL

Dana Kemiksiz: 4.500 TL

Hisse Dağıtım:1.600 TL

Sucuk Dolum KG: 100 TL

Kuzu Kesim: 900 TL

Kuzu İşleme KG:60 TL

Kuşbaşı KG: 35 TL

Kıyma Çekim KG: 10 TL

Kemik Kırma KG:25 TL

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya kurbanlık #Konya kurbanlık fiyatları #Konya kurban

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AS
    Ahmet sakli
    17 gün önce

    Afrika'daki kurban Fiat lari 3000 ile 5000 TL iken siz sırf kesime 900 TL yazmışsınız firsatciliktan başka birsey değil hem ayıp hem günah

    • Cevapla
    • Begen (12)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER