Kayseri ve Tekirdağ Konya’yı geçti! Satışlar düştü

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Kayseri ve Tekirdağ Konya’yı geçti! Satışlar düştü

Türkiye istatistik Kurumu 2024 yılı Mart ayı konut satış rakamlarını açıkladı. 

Geçen yılın aynı dönemine göre Konya'da konut satışlarının düştüğü görüldü. 

Konya Mart ayında geride kaldı!

Tüm şehirler arasında hatrı sayılık bir konut satışı yapılan Konya'da bu dönemde veriler düştü. Geçen yılın aynı dönemine göre gözle görülür bir düşüş var. 2023 yılı Mart ayında Konut satış rakamları ile Kayseri ve Tekirdağ'ı geride bırakan Konya, 2024 yılı Mart ayında 2336 konut satışı ile 2 şehrin de gerisinde kaldı. 

İşte Konya, Kayseri ve Tekirdağ illerinin mart ayı istatistikleri; 

Konya 2024 Mart Ayı: 2336 Konut

Konya 2023 Mart Ayı: 2912 Konut

Kayseri 2024 Mart Ayı: 2416 Konut

Kayseri 2023 Mart Ayı: 2079 Konut

Tekirdağ 2024 Mart Ayı: 2609 Konut

Tekirdağ 2023 Mart Ayı: 2358 Konut

Konya'da mart ayında 752 yeni konut satıldı!

Konya'da Mart ayı içinde satılan 2336 konuttan; 165 konut ipotekli olarak satılırken, 752 birinci el konut, 1584 adet de 2. El konut satıldı.

  • #Konya #Kayseri #Tekirdağ

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    misafir
    14 gün önce

    sivas ankara arası 405 km. hızlı trenle 2 saat konya ankara arası 220 km hızlı trenle 2 saat dev projeler bitreken konya çevre yolu 20 yıl oldu neden

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER