METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’da hafta sonu yağış var mı, Konya’da yağışlar kaç gün sürecek? Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu

 METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’da hafta sonu yağış var mı, Konya’da yağışlar kaç gün sürecek? Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu
Meteoroloji Konya ve ilçeleri için hava tahmin raporlarını paylaştı. Buna göre Konya’da yağış var mı, Konya’da sağanak kaç gün sürecek? İşte son dakika Konya hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel hava tahmin raporlarına göre Konya ve ilçlerinde 3 Mayıs Cuma (bugün) sağanak yağış bekleniyor.

Konya'da hafta sonu hava nasıl?

Konya'nın merkez dahil olmak üzere 31 ilçesinde hafta sonu kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

4 Mayıs Cumartesi ve 5 Mayıs Pazar günü Konya'da beklenen sağanak öncesinde Meteoroloji'den uyarılar geldi. Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alınmasında fayda var. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 19°

Yarın için Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 17°

5 Mayıs 2024 Pazar Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 12°

6 Mayıs 2024 Pazartesi Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 15°

7 Mayıs 2024 Salı Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 20°

Konya'da sıcaklık 10 derece birden düşüyor

Konya'da hafta sonu etkili olması beklenen yağışlı havayla beraber sıcaklık düşüyor.

Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış  Konya'nın 31 ilçesinde bekleniyor. Konya'ya kış geri mi dönüyor diyenler için hafta sonu merkez dahil tüm ilçelerde sıcaklık 10 derece birden düşecek.

3 Mayıs Cuma (bugün) günü 22 derece olan hava sıcaklığı güncel  Konya hava tahmin verilerine göre 5 Mayıs Pazar günü 12 dereceye düşüyor. Hafta sonunu dışarıda geçirmek isteyen vatandaşların yanlarına hırka ve şemsiye almaları önerilir. 

Resim

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Sibel Elmas)

  • #• #Konya son dakika hava durumu ##Konya hava durumu ##Konya son dakika hava ##konya meteoroloji ##konyada hava ##meteoroloji konya ##Konya’da yağış var mı ##Konya’da hava nasıl ##Konya’da sağanak kaç gün sürecek

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER