Köpeğin karavanda mahsur bırakıldığı iddiası; Köpeğin sahibi konuştu

- Güncelleme Tarihi:

 Köpeğin karavanda mahsur bırakıldığı iddiası; Köpeğin sahibi konuştu
Silivri’de karavanda bir köpeğin aç ve susuz bırakıldığı yönünde paylaşımlar sosyal medyada yayıldı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan köpeğin sahibi, annesinin hastalığı sebebiyle köpeğine bir süre karavandan bakması gerektiğini belirterek, “Sosyal medyada asılsız haberler yapılıyor. Köpeğim 15 yıldır benimle. Benim oğlum o artık. Karavanda yaşıyoruz normalde. Normalde köpeğimle birlikte yaşıyorum, ama şu an geçici olarak annemin tedavisi için buradayım“ ifadelerini kullandı.

İzmir Urla'da 15 yıldır birlikte yaşadığı 'Diablo' adlı kırma köpeğiyle Türkiye'yi dolaşmaya hazırlanan Hakan Yetkin (52), annesinin kanser hastası olduğunu öğrendi. Yetkin, annesinin yanında olmak için kısa süre önce Silivri'de yaşamaya başladı. Annesinin sağlık problemlerinden dolayı evde bakamadığı Diablo adlı köpeğe ise karavanda bakmaya başladı. Ancak sosyal medyada Diablo'nun 5- 10 gündür karavanda aç, susuz kaldığı ve kimsenin ilgilenmediği yönünde paylaşımlar dolaşmaya başladı. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından, Hakan Yetkin'e gelen tepkiler gittikçe arttı. Tepkilerden rahatsız olduğunu belirten Yetkin, "Sosyal medyada asılsız haberler yapılıyor. Köpeğim 15 yıldır benimle. Benim oğlum o artık, birlikte gezmediğimiz yer kalmadı" ifadelerini kullandı.

"KARAVANDA YAŞIYORUZ NORMALDE"

Hakan Yetkin, "Karavanda yaşıyoruz normalde. Annemin kanser hastası olması sebebiyle tedavi olması için Urla'dan Silivri'ye geldik. Evde köpeği bakmamız söz konusu değil. Zaten karavanda yaşıyordu ve yaşamaya devam ediyor. Buradaki evimle karavan arasında 50 metre var. Günde 2 defa çıkartılıp gezdiriliyor, maması ve ilaçları veriliyor. Herhangi bir problem yok" dedi.

"İNSANLAR KARAVANDA YAŞAMAYI HAYAL EDİYOR AMA KÖPEĞİM YAŞIYOR"

Yetkin, "Söylenildiği gibi 5 gün dolaştırılmıyor, bakılmıyor, havasız, aç, susuz duruyor gibi şeyler yok. Havasız kalma ihtimali yok. Çünkü, havalandırması ve penceresi açık. Karavanın arka tarafında da alan var. Kendisi karavanın önünde duruyor, arkaya gidiyor yani onun keyfine kalmış. Herhangi bir sıkıntı yok. Köpeğime bakarsanız da bakımsız gibi bir hayvan mı bu? 15 yaşında. İlaçları kullandırılıyor, iç ve dış parazitleri yaptırılıyor. Herhangi bir sağlık problemi bulunmuyor. Sosyal medya paylaşımlarında '5, 10 gündür aç, susuz bırakılıyor, mahsur kalmış, havalandırma yok' deniliyor. Burada penceresi açık, güven içerisinde düzgün bakılıyor. İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor. Bahçeli bir evim olsaydı, bahçede de yaşardı, evimde de yaşardı. Ama şu an evim müsait değil. Bende geçici olarak annemin tedavisi için buradayım. Normalde köpeğimle birlikte yaşıyorum, ama şu an annemin yanındayım. Hayvansever olarak böyle tepki gösterenler tarafından 5- 10 gündür aç, susuz deniliyor. Zaten 3 gün aç, susuz dursa ölür. Bunlarında bilinmesi lazım. Problem yok sağlıklı bir şekilde bakılıyor" şeklinde konuştu.

Öte yandan görüntülerde Diablo'nun karavanın koltuklarını parçaladığı görülüyor. Yetkin bununla ilgili "Ben olmadığım için canı sıkılıyor, normal. Sürekli karavanda birlikte yaşadığımızdan dolayı, yalnız bırakmak zorunda kalıyorum annemin tedavisi dolayısıyla" dedi.

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER