Gaddar dizisinin ilk bölümü izleyicilere şok etki yarattı! Gaddar dizisinin oyuncuları kim, Gaddar dizisinin konusu ne?

- Güncelleme Tarihi:

 Gaddar dizisinin ilk bölümü izleyicilere şok etki yarattı! Gaddar dizisinin oyuncuları kim, Gaddar dizisinin konusu ne?
Yeni dizi olarak Fox TV kanalına adını yazdıran Gaddar, Dün akşam izleyicileri tarafından ekran başına geldi. Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra ekrana gelmesiyle dizinin oyuncuları ve konusu merak söz konusu oldu. Peki, Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Son dönemlerde çeşitli dizi ve filmlerde adını duyduğumuz ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy bu seferde sevenlerini yeni dizi olan Gaddar dizisinde yalnız bırakmadı. 
 
Gaddar oyuncuları kim, konusu ne? Gaddar Ne zaman başlıyor ?
 
Genç oyuncunun İçerde, Adını Feriha Koydum, Med Cezir gibi TV dizilerinin ardından bu sefer Gaddar dizisi merak konusu oldu.
 
Gaddar - Yeni Dizi Gaddar'ın İlk Tanıtımı Paylaşıldı! | FOX
 
Gaddar dizisinin konusu ne?
 
Çağatay Ulusoy'un uzun bir zaman sonra sevenlerini tekrar bırakmadığı yeni dizi olan Gaddar filminde Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini ele alıyor.
 
Uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan (Çağatay Ulusoy), bıraktığı hiçbir şeyi yerinde bulamadı. Sevdiği Aydan (Sümeyye Aydoğan) dahi artık ortalıklarda yoktu. Kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içerisinde var olmaya çalışıyordu. Beklemediği bir biçimde tepetaklak olan hayatını toparlamaya çalışırken acımasız birine dönüşen Dağhan, ilerleyen bölümlerde tahminlerin de ötesinde davranışlar sergileyecek.
 
Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? Gaddar oyuncu kadrosunda kimler var? -  CEGA Medya - Diyarbakır Haberleri Son Dakika
 
Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu kim?
 
- Çağatay Ulusoy
 
- Sümeyye Aydoğan
 
- Erdal Özyağcılar
 
- Onur Saylak
 
- Uğur Yıldıran
 
- Musab Ekici
 
- Aytek Şayan
 
- Fatih Berk Şahin
 
- Neslihan Yeldan 
 
- Deniz Özerman
 
- Müge Bayramoğlu
 
- Hakan Salınmış
 
- Laçin Ceylan
 
Gaddar Dizisi Tanıtımı, Konusu ve Oyuncuları - Yabancı Dizi ve Film
 
Gaddar hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor?
 
Gaddar dizisi Fox TV ekranlarında her Cuma 20.00'da yayınlanacak. 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Gaddar #gaddar dizisinin oyuncuları kim? #gaddar dizisinin konusu ne? #Fox Tv

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER