Dünya listelerine giren ilk Türk! Ebru Yaşar kırılması zor bir rekora imza attı

- Güncelleme Tarihi:

 Dünya listelerine giren ilk Türk! Ebru Yaşar kırılması zor bir rekora imza attı
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’dan büyük başarı! Dünya listelerine giren ilk Türk oldu. İşte detaylar..

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar'ın yaptığı albüm ve şarkılarıyla müzik sektöründe önemli bir yerde olan yeni şarkısı ‘Yoksun' ile kırılması zor bir rekora imza attı. 

Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B.'yi geride bıraktı

Yaşar, Siyam'la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun' ile dijital platformlarda zirveye yerleşti. Yaşar, Youtube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkıcı oldu. Yaşar, Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B.'yi geride bıraktı.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda: 

"Ebru Yaşar ve Siyam'ın düeti "Yoksun” YouTube Dünya Listesi'nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube'da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi” dedi.

Ebru Yaşar da, Demir'in paylaşımını alıntılayarak; "Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız” ifadelerini kullandı.

DÜNYA LİSTELERİNE GİREN TEK TÜRK SANATÇI

Youtube Music Charts verilerinden yola çıkarak en çok dinlenen şarkılar belli oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun' ile dünya müzik listesini sallamaya devam ediyor. Yaşar, Siyam'la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun' ile ‘YouTube Dünya Listesi'nde Amerikalı rapçi Cardi B. ile pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya starlarını geride bırakarak 23'üncü sıraya yükseldi.

Ebru Yaşar son bir yılda YouTube'da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi…

2 Şubat'da müzikseverler ile buluşan ‘Yoksun' YouTube Türkiye Trend Videolar Müzik listesine de 1'inci sıradan girmişti.

‘Yoksun' un söz ve müziğini Esad Fidan, Siyam, Ramazan Kızılpınar yaparken şarkının düzenlemesi Esad Fidan'a ait.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #ebru yaşar #ebru yaşar türk #ilk türk #ebruyaşar haber #YouTube Dünya Listesi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER