Konya’da minibüsle motosiklet çarpıştı! 1 ölü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da minibüsle motosiklet çarpıştı! 1 ölü
Konya’nın Selçuklu ilçesi Büyük Kayacık Organize Sanayi bölgesinde minibüsle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan 42 AOC 17 plakalı Ahmet K. idaresindeki minibüs 1 nolu sokağa dönmek için sağa manevra yaptığı esnada hemen yanında seyir halinde olan 42 ASF 665 plakalı A.D kontrolündeki motosiklete çarptı. 

1 kişi hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü A. D.'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.  

Minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Minibüs sürücüsü Ahmet K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.



Cansız bedeni Konya Şehir hastanesi morguna kaldırıldı

Yapılan incelemelerin ardından 18 yaşındaki gencin cansın bedeni otopsi işlemleri için Konya Şehir hastanesi morguna kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

(Kerim Cengil)

  • #konya #konya haber #konya haberleri #konya kaza #konya kaza haberleri

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Mehmet
    233 gün önce

    Bu organizede kasap gibi kullanıyorlar arabaları göbek möbek dinlemiyor arabasıda tırı da son sürat ilerliyor beklemiyor

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER