Konya’da “DUR’’ ikazına uymadı! Olanlar oldu: Polis kaza yaptı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da “DUR’’ ikazına uymadı! Olanlar oldu: Polis kaza yaptı
Polis ekiplerinin dur ikazına uymayan araç kaçtı polis kovaladı. Adres Konya’nın Karatay ilçesiydi. Yaşanan uzun süreli kovalamacada bir polis ekibinin de kazaya karışmasına neden olan alkollü sürücü gözaltına alındı.

Konya'nın Karatay ilçesinde devriye görevinde olan polis ekipleri Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde şüphelendikleri 42 ADV 963 Plakalı minibüsü durdurmak istedi.

Polisin "dur'' ikazına uymadı

Polisin dur ikazına uymayan araç kaçtı polis peşine düştü. 

Polis ekibi kaza yaptı

Yaşanan uzun süreli kovalamacada bir polis ekibinin de kazaya karışmasına neden olan araç, Hamzaoğlu Mahallesi Doktor Ali Rıza Bahadır sokakta yakalandı. 

Araç içerisinde 3 kişi vardı.

Alkol testi  pozitif çıktı

Polisten kaçmaya çalışan sürücünün alkol testide pozitif çıktı. 0.70 promil alkollü olduğu öğrenile sürücüye 14 bin 69 TL idari para cezası yazıldı. 

Sürücü gözaltına alındı

Sürücü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

(Selman Kaya)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER