Sağlık Bakanlığı kura ile işçi alımı gerçekleşti: Sağlık Bakanlığı asıl yedek isim listesi

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Sağlık Bakanlığı kura ile işçi alımı gerçekleşti: Sağlık Bakanlığı asıl yedek isim listesi
Sağlık Bakanlığı işçi alımlarında asıl ve yedek sonuçlar açıklandı. 3 Nisan Çarşamba günü Ankara huzurunda canlı kura çekimi takip edemeyenler isim listelerine odaklandı. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, bana adı ve doğum yılı aracılığı ile sorgulama gerçekleştirebilecek. İlk kura çekim işlemleri sabah 10.30 da başlayıp yaklaşık olarak 5 saatte gerçekleşti. 40 tane ilin kura çekimlerinin sona ermesi ile beraber gözler işçi alım sonuçlarına döndü. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 4 Nisan tarihinde 40 il ile devam edecek. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları tarihini belirtti. İşte detaylar...

İŞKUR üzerinden yapılan Sağlık Bakanlığı bünyesine işçi alınması açısından kadroya başvuru gerçekleştiren adaylar sonuçlarına odaklandı. Sağlık Başkanlığına 8 bin işçi alınması kura ile gerçekleşecek. Kura da ismi yer alan adaylar ise başvuru kartlarını sağlıyor olması ve belgelerini tam olarak teslim etmesi açısından herhangi bir sınav olmadan uygulama yerlerine atama gerçekleşecek.

8 bin işçi alımı açısından toplamda kontenjan olarak da asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

Sağlık Bakanlığında nerelere alım gerçekleşecek

Sağlık Bakanlığı işçi alımlarınsa 3.550 kişi temizlik görevlisi, 3250 güvenlik görevlisi alımları gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı bünyesine işçi alımları canlı olarak nerede yayınlanmış olacağı merak edilmektedir.

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimleri canlı yayında gerçekleşecek

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimleri canlı yayında gerçekleşecek. İle alınacak olan adaylar, Kamu Kurumlarına işçi alınma durumunda uygulanan usul ve esaslar hakkında bulunan yönetmeliğine geçici olarak 10. Maddesi hükmüne göre öncelikler de dahil olarak İŞKUR tarafınsan başvuru sahipleri arasından açıklanan işçi sayısı kadar asıl ve yedek sayı kadar kişi sınava tabi olmadan Sağlık Bakanlığı tarafınca doğrudan noter kurası yapılarak belirlenecek. Kura çekilme durumu YouTube üzerinden https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi adresi üzerinden canlı bir şekilde paylaşım yapılacaktır.

Sağlık Bakanlığı İşçi alım sonuçları açıklandı mı?

Bakanlık tarafından gerçekleşen açıklamalar aynı gün içerisinde saat 20.00 sonrasında https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, baba adı ve doğum yılı kullanılarak sonuçlara erişim sağlanacaktır.

3 Nisan Kura Nerelerde Çekilecek

3 Nisan 2024 tarihinde çekilecek kura da;

Ankara, Adıyaman, Afyon, Artvin, Antalya, Ağrı, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Çankırı, Diyarbakır, Denizli, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Hakkari, Mersin, Isparta, İzmir, Kastamonu ve Kırşehir iller arasında gerçekleşecektir. Kura çekilişleri saat 10.30 da Adana da başlayacaktır. En son ise Kırşehir ilinin için çekiliş gerçekleşecektir.

4 Nisan Kura Çekimi yapılan iller

4 Nisan tarihinde kura yapılan iller arasında;

Mardin, Muş, Muğla, Niğde, Nevşehir, Urfa, Tunceli, Uşak, Van, Samsun, Aksaray, Zonguldak, Bayburt, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Karabük, Yalova, Osmaniye, Düzce, Kilis yer almaktadır. Kura çekilişi yine 10.30 saatinde Kocaeli'nden başlayıp en son Düzce de yapılacaktır.

Kura çekilişinde öncelik bulunmayacak

Aynı meslekler içerisinde farklı öğrenim düzeylerinde mezun olan adayların lehine olarak kura da öncelik teşkil edilmeyecektir. Sağlık Bakanlığında ilan edilmekte olan kadrolara noter kurası sonucunda asıl aday olarak atanmasına hak kazananların belgeleri kontrol edilecektir.

 

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER