BİM 6 taksitle bisiklet satacak! 3 bin 199 TL

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü
 BİM 6 taksitle bisiklet satacak! 3 bin 199 TL

Aktüel ürünleri ile müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan BİM, yaz mevsimi yaklaşırken bisiklet ve elektrikli bisiklet satışlarına da hız veriyor. 

Çocukların karne hediyesi!

Yaz tatili yaklaşırken çocukların en sevdiği hediye olan bisikletler için fiyat araştırmaları da başladı. BİM 10 Mayıs Cuma günü bisiklet ve elektrikli bisiklet satışına başlayacak. 

Rokiee 20 Jant 21 Vites Bisiklet satışa çıkıyor
BİM Mağazalarında 10 Mayıs Cuma günü itibariyle satışa çıkacak Rokiee marka 20 Jant 21 Vites Bisikletin fiyatı 3. 199 TL olarak belirlendi. 6 taksit imkanı ile satılacak bisiklet afişlere kondu. 

Rookie 20 Jant 21 Vites Bisiklet
Ürün Bilgileri:
* 21 vites index vites sistemi
* Amortisörlü çelik kadro
* Amortisörlü çelik maşa
* Neon renkli özel boya
* Alüminyum jant
* Çelik V-Fren sistemi
* Avrupa menşeili lastik
* Kolay ayarlanabilir sele

KUBA Marka elektrikli bisiklet 

10 Mayıs Cuma Günü BİM mağazalarında satışa çıkacak KUBA marka elektrikli bisikletin fiyatı da belli oldu. Afişleri basılan elektrikli bisiklet yine 6 taksit imkanı ile 17 bin 999 TL'den satışa sunuluyor. 

KUBA Speedlight Pro İnce Teker E-Bike
Ürün Bilgileri:
MOTOR: RKS 250W 
AKÜ: 36V 7.8Ah 
SÜRÜŞ MESAFESI: 25-35 km
AYDINLATMA: Ön / Arka Led 
LASTIK: Kenda 
PEDAL: Aluminyum Katlanabilir
ÇAMURLUK: Çelik 
ÖN / ARKA FREN: Disk / Disk 
VITES ATTIRICI: Shimano 6 Vites - 
JANT GÖBEĞI: İki Katlı 
GÖSTERGE: LCD 
ARKA TAŞIYICI: Çelik
NET AĞIRLIK: 22 kg 
MAKSİMUM AĞIRLIK: 109 kg

  • #BİM #BİM bisiklet #BİM ATV #BİM elektrikli bisiklet

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER