Muğla’nın bazı ilçelerinde elektrikler kesilecek: İşte elektriklerin kesileceği ilçeler

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Muğla’nın bazı ilçelerinde elektrikler kesilecek: İşte elektriklerin kesileceği ilçeler
Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Muğla’nın bazı ilçelerinde yarın elektrikler belli saatler aralığında kesilecek. Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra ise elektrikler geri gelecek. Peki, hangi ilçelerde kaç saat ve nerede elektrikler kesilecek? İşte detaylar…

ADM Elektrik, 24 Temmuz Çarşamba günü Muğla'nın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Mağdur olmak istemeyen araştırıyor!

Elektrik kesintisi yüzünden mağdur olmak istemeyen vatandaşlar elektrik kesintilerini merak ediyor. Elektrik kesintilerini önceden öğrenmek isteyen vatandaşlar araştırma yaparak mağdur olmamak için önlem alıyor.

Hangi ilçelerde elektrik kesilecek?

Muğla'da hangi ilçelerde ne kadar süreli elektrik kesintisi olacak? Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? soruları araştırılıyor. Aydem Elektrik planlı kesintileri duyurdu. Peki Muğla'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 24 Temmuz Çarşamba Muğla elektrik kesintisi detayları...

24 Temmuz Çarşamba 2024

BODRUM / MUĞLA

Akyarlar Mh. ( Barış Manço Cd. )

Saat : 10:00 - 12:00

Kesinti Nedeni : Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

BODRUM / MUĞLA

Akyarlar Mh. ( Atatürk Akyarlar Cd. 15. Sk. 4403. Sk. 4264. Sk. 4263. Sk. 4262. Sk. 4261. Sk. 4259. Sk. Tarık Akan Sk. Liman Cd. )

Saat : 13:00 - 16:00

Kesinti Nedeni : Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

MENTEŞE / MUĞLA

Kafaca Mh. ( 29 Ekim Sk. General Fikret Demirtaş Yayla Cd. 1 Nolu Servis Yolu Cd. Pürem Sk. Kavaklıkuyu Sk. 19 Mayıs Sk. )

Saat : 10:00 - 15:00

Kesinti Nedeni : Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

SEYDİKEMER / MUĞLA

Yayla Gökben Mh. ( Yayla Gökben Alagöz Sk. Paşa Sk. Osman Gazi Sk. ) Seki Mh. Yayla Karaçulha Mh. ( Karaçulha Gökben Yaylası Yolu Karaçulha Küme Evleri Kabalı Küme Evleri Karahasantaşı Küme Evleri ) Dont Mh. ( Antalya Fethiye Yolu Yayla Esenköy Sk. )

Saat : 10:00 - 12:00

Kesinti Nedeni : Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Başka hangi günlerde elektriklerin kesileceğini öğrenmek istiyorsanız tıklayın...

  • #Muğla #Muğla elektrik kesintisi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER