2024 Paris Olimpiyat Oyunları sona erdi

 2024 Paris Olimpiyat Oyunları sona erdi
Yeryüzünün 1 numaralı spor organizasyonu tamamlandı. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları, Stade De France’da yapılan kapanış töreniyle son buldu. Törende ay yıldızlı bayrağımızı milli sporcularımız Taha Akgül ile Buse Naz Çakıroğlu taşıdı.

Fransa'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kapanış töreniyle sona erdi.

Stade De France'da yapılan kapanış seremonisi büyük bir ilgiyle takip edildi. 80 bine yakın seyircinin yerinden izlediği tören 150'den fazla ülkede de canlı yayınlandı.

Kafileler, stadyumda yürüyerek sporseverleri selamladı.

Kapanış seremonisinde ay yıldızlı bayrağımızı milli sporcular Taha Akgül ile Buse Naz Çakıroğlu taşıdı.

Organizasyondaki son madalya töreni, kadınlar maratonunda dereceye giren sporcular için gerçekleştirildi.

Sifan Hassan madalya törenine başörtüsüyle çıktı

Organizasyondaki son madalya töreni, kadınlar maratonda dereceye giren ilk 3 sporcu için statta gerçekleştirildi.

Bu kategoride altın madalya kazanan Etiyopya asıllı Hollandalı Sifan Hassan, törene başörtüsüyle çıktı.

Fransa, sporcularının açılış törenine başörtüsüyle katılmasını yasaklamıştı.

Olimpiyat bayrağı ABD'ye teslim edildi

Görsel şovların sergilendiği törende olimpiyat bayrağı da, 2028 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak ABD'ye teslim edildi.

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, olimpiyat bayrağını Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass'e verdi.

Görkemli tören, havai fişek ve ışık gösterileriyle son buldu.

 

Kaynak: AA

  • #2024 Yaz Olimpiyat Oyunları

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER