DOLAR
38,97
EURO
43,46
STERLİN
51,85
GRAM
4.094,80
ÇEYREK
6.729,00
YARIM ALTIN
13.449,00
CUMHURİYET ALTINI
26.773,00

Kızılcık Şerbeti 101. Bölüm: Metehan Ölecek mi, Diziden Ayrılıyor mu?

 Kızılcık Şerbeti 101. Bölüm: Metehan Ölecek mi, Diziden Ayrılıyor mu?
Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 101. bölümü, izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bölümde Metehan karakterinin bıçaklanması, “Metehan ölüyor mu?”, “Metehan diziden ayrıldı mı?” sorularını gündeme taşıdı.

Kızılcık Şerbeti son bölümde yaşanan gelişmeler, izleyicileri adeta duygusal bir fırtınaya sürükledi. Kıvılcım ve Ömer'in nikahına gitmek üzere yola çıkan Metehan, bir benzin istasyonunda bıçaklandı. Kanlar içinde kalan Metehan'ın son sözleri, "Kardeşime benim ismimi verin” oldu. Bu sahne, dizinin takipçilerini "Metehan diziden ayrılıyor mu?” sorusuna yöneltti.

Metehan Öldü mü? 101. Bölümde Duygusal Veda mı Geldi?
Dizide Metehan'ın bıçaklanma sahnesi, bölümün en dramatik anı oldu. Ambulans gelmeden bilincini yitiren Metehan, henüz hastaneye ulaşmadan önce kardeşi için kendi isminin verilmesini istedi. Bu sözler, karakterin hayatını kaybedeceği ihtimalini güçlendirdi. Ancak dizide Metehan'ın hayatta kalıp kalmadığıyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Kızılcık Şerbeti Metehan Diziden Ayrıldı mı? 102. Bölüm Fragmanı Merakla Bekleniyor
Metehan karakterinin diziden çıkacağı yönündeki iddialar, 101. bölümdeki olaylarla daha da güç kazandı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, oyuncunun vedasının sinyallerini verdiğini düşünüyor. 102. bölüm fragmanında Metehan'ın yer alıp almayacağı ise merak konusu.

Kızılcık Şerbeti 101. Bölüm Özeti: Dramatik Gelişmeler Peş Peşe Yaşandı

Işıl'ın, Nursema hakkında ortaya attığı iddialar evde tansiyonu yükseltti.

Abdullah, hem Nursema'yı hem de Firaz'ı evden göndererek büyük bir karar aldı.

Ömer ve Kıvılcım'ın nikahı sırasında yaşanan bıçaklama olayı, tüm aileyi yasa boğdu.

Metehan'ın son sahnesi, dizinin seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER