Selçuklu belediyesi vizyonuyla eğitime değer katıyor

 Selçuklu belediyesi vizyonuyla eğitime değer katıyor
Türkiye’de kütüphanecilikte bir marka olan Selçuklu Belediyesi, Selçuklu Vizyonu ile yatırımlarını bir adım daha ileri taşıyarak Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi ile marka değerini artırmaya devam ediyor. Farklı tasarım ve birçok kullanım alanına sahip olan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi her yaşa hitap eden yapısıyla misafirlerini ağırlıyor. Bosna Hersek Mahallesi’nde öğrencilerin kolay ulaşım noktasında yer alan kütüphane sosyal donatıları ile de kitapseverlerin her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

 

Yıl boyunca öğrencilerden yoğun ilgi gören Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi; bünyesinde yer alan çocuk kütüphanesi ile birlikte 58 bin 745 üye sayısına ulaştı.

Açıldığı günden bu yana 885 bin 501 kişi tarafından ziyaret edilerek kitapseverler için önemli bir kaynak sağlayan merkezde, 9 bin 921 Yeni Nesil Çocuk Kütüphanesi, 48 bin 60 diğer kitaplar olmak üzere toplam 57 bin 981 kitap bulunuyor.

Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin aynı anda hizmet alabileceği yapısıyla öne çıkan kütüphane sadece sunduğu özel ortam ve renkli tasarımı ile değil sosyal, kültürel ve eğitim programları ile de öğrencilerin kariyer yaşamlarına destek oluyor. Öğrencilere ev ve okullarından sonra 3.Mekan olarak kendilerini rahat hissettiren kütüphane 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

Başkan Pekyatırmacı: "Yeni Nesil Şehir Kütüphanemiz öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir marka"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, geleceğin teminatı gençlerin eğitim hayatına katkı sağlamak için var güçleriyle gayret ettiklerini belirterek, "Eğitime yaptığımız yatırımlar son derece kıymetli. Biz bu alanda da Selçuklu Vizyonuyla hareket ederek gençlerimizin donanımlarını arttırıyoruz. Bu kapsamda Bosna Hersek Mahallemize kazandırmış olduğumuz Yeni Nesil Şehir Kütüphanemiz de içerisindeki etüt merkezi, kütüphane, grup çalışma salonları, toplantı salonları, derslikler ve sosyal alanlarla öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir marka haline gelen kompleks. Kütüphanemiz açıldığı günden bu yana her yaştan insanımız tarafından oldukça ilgi görüyor ve bu durum bizi de oldukça mutlu ediyor. Öğrencilerimizin buradan en iyi şekilde istifade etmesi için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri ve kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER