DOLAR
38,51
EURO
43,57
STERLİN
51,40
GRAM
4.066,61
ÇEYREK
6.682,02
YARIM ALTIN
13.355,04
CUMHURİYET ALTINI
26.585,94

Özel sporculardan Başkan Kılca’ya ziyaret

 Özel sporculardan Başkan Kılca’ya ziyaret

Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada özel sporcular hem başarılarını paylaştı hem de Başkan Kılca'ya spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından ise milli takım oyuncuları, Karatay Belediyesi Futsal Takımı ile dostluk maçı gerçekleştirdi.

Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Kılca, teknik heyetten yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

KILCA: GENÇLERİMİZ AZİMLERİYLE HEPİMİZE ÖRNEK OLUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Kılca, "Tüm branşlarda spora yönelik önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yoğun bir çaba içerisindeyiz. Antrenörlerimiz de bu süreçte büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Ben de geçmişte uzun yıllar futbol oynamış biri olarak, sergilediğiniz performansı takdirle izliyorum. Sizler, bizlerden çok daha ileri seviyede bir oyun ortaya koyuyorsunuz. Azminiz, enerjiniz ve mücadele ruhunuzla hepimize örnek oluyorsunuz. Göstermiş olduğunuz çaba, bizleri hem duygulandırıyor hem de gururlandırıyor. Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekerek milletimize gurur yaşatıyor, bizleri onurlandırıyorsunuz. Bizler de Karatay Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ACAR: KONYA BİZE ŞANS GETİRİYOR

Milli takım antrenörü İbrahim Acar da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konya'nın kendileri için her zaman uğurlu geldiğini belirten Acar şunları söyledi;  "Uzun süredir devam eden bir çalışma programımız var. Şampiyonalar öncesinde Konya bize hep şans getiriyor. Burada olmaktan çok mutluyuz. Özel çocuklarımız dünyanın her yerinde Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Takımımız, Peru'da dünya üçüncüsü olurken, İtalya'da ise üst üste iki Avrupa şampiyonluğu kazanarak ülkemize gurur yaşattı. Yoğun bir tempoyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yeni hedefimiz ise üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak Türkiye'ye bir kez daha altın madalya kazandırmak.”

Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafları çektirildi ve sporcular, Başkan Kılca'ya kendi formalarını hediye etti.

DOSTLUK MAÇINDA COŞKU VE HEYECAN VARDI

Ziyaretin ardından milli takım oyuncuları, Sadrettin Konevi İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda Karatay Belediyesi Futsal Takımı ile dostluk maçında karşı karşıya geldi. Büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen mücadele, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER