METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’nın 11 ilçesinde sıcaklık artacak! Termometreler coşuyor! Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’nın 11 ilçesinde sıcaklık artacak! Termometreler coşuyor! Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya ve 31 ilçesi için güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Buna göre Konya’nın 11 ilçesinde sıcaklık artacak. Vatandaşa peş peşe uyarı yapılıyor. Konya için hava durumu bugün nedir? Konya için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Konya için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak? İşte Konya hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden Konya'nın merkez dahil 31 ilçesi için hava tahmin raporları az önce duyuruldu. Alınan güncel verilere göre sıcaklık Konya'nın bazı ilçelerinde artıyor.  Konya yakınında 3 günlük ve yarınki hava durumu ne olacak? İşte Konya hava durumu

Resim

Konya'nın 11 ilçesinde termometre coşuyor: Sıcaklık artacak!

Meteoroloji az önce duyurdu.. Konya'nın Ahırlı, Akşehir, Çeltik, Cihanbeyli Çumra, Emirgazi, Ereğli, Karapınar, Kulu, Selçuklu ve Yalıhüyük ilçelerinde sıcaklık artacak. Konya'nın 11 ilçesinde termometreler coşuyor. Vatandaşların özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkmamaları önerilir. Konya'nın 11 ilçesinde beklenen sıcaklık artışı, hem günlük yaşamı hem de tarımsal faaliyetleri etkileyecek.

Vatandaşların ve çiftçilerin gerekli önlemleri alarak, sıcak hava dalgasının olumsuz etkilerinden korunmaları büyük önem taşıyor. Yerel yönetimler ve uzmanlar, halkı bu konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

Konya'da uzun süre yağış beklenmiyor

Meteoroloji yorumcusu Kuttusi Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da uzun süre yağış beklenmediğine değindi. 

Demir paylaşımında;

"Temmuz ayını Konya olarak mevsim normalleri civarında sıcaklıklar ile geçirdik. Yağış ise Temmuz ortalamasına göre aşırı oldu. Ağustos ayına da mevsim normallerinde start veriyoruz. 3-6 Ağustos arası 34-35 dereceler görülebilir. Uzun süre yağış beklenmiyor.'' İfadelerini kullandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 30°

Yarın için Konya hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 30°

1 Ağustos 2024 Perşembe Konya hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 31°

2 Ağustos 2024 Cuma Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 33°

3 Ağustos 2024 Cumartesi Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 34°

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Meltem Gürbüz)

 

  • #konya #konya hava durumu #konyada sıcaklık #konya sıcak #hava durumu konya #yağış #sağanak #konya meteoroloji

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER