METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’da bu tarihlere dikkat! Evden çıkmayın: Bunaltıcı sıcaklar bastıracak!

- Güncelleme Tarihi:

 METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’da bu tarihlere dikkat! Evden çıkmayın: Bunaltıcı sıcaklar bastıracak!
Konyalılar dikkat.. Bunaltıcı sıcaklar geliyor. Tarih verildi. Evden çıkan yandı. Konya için hava durumu bugün nedir? Konya için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Konya için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak? İşte Konya hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya ve çevresi için güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Konya'da önümüzdeki 3 gün bunaltıcı sıcaklar etkili olacak. Konya yakınında 3 günlük ve yarınki hava durumu ne olacak?  İşte Konya hava durumu

Konya sıcak çok sıcak olacak!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya'nın merkez dahil 31 ilçesi için hava durumu tahmin raporlarını paylaştı. Buna göre Konya ve ilçelerine 21 Temmuz, 22 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde bunaltıcı sıcaklar geliyor.

Sıcak hava sağlık sorunlarına yol açıyor: AMAN DİKKAT! 

Türkiye'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, gündüz sıcaklığı Konya'da 35 derece üstünü görecek. Bu durum geceleri uyutmazken, bazı sağlık sorunlarına da yol açıyor.  Nemden kaynaklanan mineral ve su kaybı tansiyonda ve vücut içi basınçta dengesizliklere yol açıyor. Vatandaşların 21 Temmuz, 22 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkmaması önerilir. 

Konya'da gündüz sıcaklığı 35 derece üstünü görecek

Meteoroloji yorumcusu Kuttusi Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da 3 gün bunaltıcı sıcakların etkili olacağına değindi. 

Meteoroloji yorumcusu Demir;

"Konya'mızda 21-22 ve 23 Temmuz bunaltıcı geçecek. Gündüz sıcaklıklar 35 derece üstünü görebilir. 24 Temmuz ile ay sonu arası ise serinlik var.  Bazı günler 30 derecenin altını da görecektir.  25-27 Temmuz arası ise il genelinde yağış potansiyeli olabilir. Son veriler bu şekilde.'' İfadelerini kullandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 32°

Yarın için Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 33°

21 Temmuz 2024 Pazar Konya hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°

22 Temmuz 2024 Pazartesi Konya hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°

23 Temmuz 2024 Salı Konya hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°

22 Temmuz Pazartesi

Konya'ya bir uyarı da AKOM'dan!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Konya'da beklenen yüksek sıcaklıklara karşı uyarıda bulundu. AKOM payalşımında Konya'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 - 5 derece üzerinde seyredeceğine değindi. 

AKOM paylaşımında;

"Yüksek Hava Sıcaklıklarına Karşı Dikkat! Yapılan son değerlendirmelere göre Konya'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 - 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın güneş çapmasına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.'' İfadeleri kullanıldı. 

 

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Sibel Elmas)

 

  • #konya hava durumu #konya sıcaklık #konya meteoroloji #meteoroloji sekizinci bölge

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER