Konyalı Şerife Hemşire direk bakandan istedi! Aşı karşıtlığına çözüm bulunmalı

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konyalı Şerife Hemşire direk bakandan istedi! Aşı karşıtlığına çözüm bulunmalı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Konya programı kapsamında birçok sağlık kuruluşunu ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi. 

Ziyaret sırasında Bakan Memişoğlu ile görüşme fırsatı yakalayan Hemşire Şerife Demirkaya önemli bir sorunu gündeme getirerek çözüm istedi. 

Aşı karşıtları toplum sağlığını tehlikeye atıyor!

Son dönemde aşı karşıtlarının arttığına dikkat çeken Şerife Hemşire, aşı yaptırmayarak hem bebeklerinin hem de toplumun sağlığını hiçe sayanlara yaptırımlar getirilmesini istedi. 

Aile hekimliği müessesesinin aşı karşıtları ile sorun yaşadığını ifade eden Şerife Demirkaya " Biz bu konuda insanlarımızı ikna etmek için çok zorlanıyoruz. Bizimle kavga ediyorlar. Bunun yaptırımı ailelere değil bize oluyor. Onları ikna edebilmek için yaptırımları aile tarafına yönlendirmeliyiz” dedi.  

Aşı en önemli silah! 

Şerife Hemşire ile bir süre sohbet eden ve aşı talebini dinleyen Bakan Memişoğlu aşı karşıtlığına çözüm olarak eğitim vurgusu yaptı. 

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun Şerife Hemşire 'ye cevabı şu şekilde oldu. 

"Aşı bütün salgın hastalıkları engelleyen en önemli silahtır. Aşı ile birlikte salgın hastalıklardan kurtulduk ama kovid sürecinde insanlarda bir tedirgindik oluştu. İnsanları eğiterek bunu çözeceğiz. Aşının faydasını anneyi eğiterek öğreteceğiz. Bakanlık olarak emin olun elimizden geleni yapacağız ama en çok siz anlatacaksınız. Bunu birlikte çözeceğiz.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AA
    Adem avcı
    3 gün önce

    Sanamı kaldı milleti eğitmek sen kendini eğite bildinmi ki senda siyonizimin uşağı olma işini yap

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • AA
    Ali Abi
    2 gün önce

    Insanlar uyanıyor yavaş yavaş... Sağlık çalışanlarının primleri kesiliyor millet aşı yaptırmayınca, kudurmaları bu yüzden! Aşı denen sıvılar aslında bir zehir, otizm, lösemi, Alzheimer vesaire hastalıkların temelinde ne var diye düşünün derim

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER