Konya Şeker genel kurula gidiyor! Recep Konuk aday mı? İlk açıklama

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya Şeker genel kurula gidiyor! Recep Konuk aday mı? İlk açıklama

Sadece Konya'nın değil Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Konya Şeker seçimli genel kurula gidecek. Eski Başkan Recep Konuk sosyal medya paylaşımları ile yeniden aday olacağının sinyalini verdi. 

Seçim yaklaşıyor!

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin Seçimli Genel Kurulu yapılacak. Seçimde; Konya Şeker başta olmak üzere, çiftçilerin, kooperatifinin iştiraki olan dev kuruluşların ve TORKU markasının geleceğine dair planlarını şekillendirecek isim belirlenecek. 

Recep Konuk aday olacak mı? 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu yeni dönem için seçim bürosunun açılışını yapmaya hazırlanıyor. Çok sayıda ismin yeni dönem için aday olacağı da biliniyor.  Eski başkan Recep Konuk da yeni dönem için adaylığını açıkladı. 

Sosyal medyadan duyurdu!

Recep Konuk yeni dönem için hazırlıklara başladı. İlk açıklamayı sosyal medya üzerinden yapan Konuk, 11 Temmuz sabahı basın toplantısı düzenleyerek adaylık açıklamasını yapacak. 

İşte Recep Konuk'un sosyal medya'da yaptığı adaylık paylaşımı; 

22 Yıl onurla yürüttüğüm ve sağlığımda, kişilerden bağımsız hedeflerine ilerlemesine, Konya Çiftçisinin işini ve ekmeğini büyütmeye devam etmesine şahitlik etmeyi arzulayarak 2 yıl 9 ay önce ayrıldığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 25 yıl önceki gibi tazelenmiş bir heyecan, ortaklarımızın kaybettiği zamanı telafi ettirecek azim ve Konya çiftçisine yeni kazanç kapıları açacak projelerimle hazırlanmış olarak yeniden adayım…
Ortaklarımıza hizmet etme gayesi ile göreve talip olan tüm adayları mesailerini kooperatifimize vakfetme konusundaki iradeleri nedeniyle kutlar, hepsine başarılar dilerim.
Kooperatifimiz ile iştiraklerinin geleceğinin, gelecek vizyonunun ve hızla şekillenen geleceğin dünyasında ortaklarımızın işini ve aşını muhafaza edeceğimiz ve büyüteceğimiz proje ile işlerin konuşulacağı bir seçim süreci geçirmemiz temennisiyle Genel Kurulumuzun, Ortaklarımız, Kooperatifimiz, Konya'mız, Tarım Sektörümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER