Konya’nın o ilçesinde belediye oto yıkamacı açtı! Otomobil 150 TL, Kamyonet 200 TL

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın o ilçesinde belediye oto yıkamacı açtı! Otomobil 150 TL, Kamyonet 200 TL
Uygun fiyata aracını yıkatmak isteyenlere müjde. Konya’nın o ilçesinde uygun fiyatlı oto yıkamacı açıldı. Belediye bünyesinde açılan oto yıkama vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Hayat pahalılığı ve enflasyondan dolayı araç yıkama ücretleri sürekli artıyor. Konya'da oto yıkamacılarda iç ve dış araç yıkama ücretleri 400 – 500 TL'yi buluyor.  Araç sahipleri ise fiyatların yüksek olmasından dolayı tepki gösteriyor.

taşkent

KONYA'DA BELEDİYE OTO YIKAMACI AÇTI

Oto yıkama ücretlerinin yüksek olmasından dertli olan vatandaşlara müjdeli haber Konya'nın Taşkent ilçesinden geldi. Taşkent belediyesi oto yıkamacı açtı. Uygun fiyatlı hizmet veren belediye ise vatandaşların takdirini kazandı.

Taşkent oto yıkama

OTOMOBİL 150 TL, KAMYON 200 TL'YE YIKANIYOR!

Konya'nın Taşkent ilçesinde belediye bünyesinde hizmet veren oto yıkamacıda otomobil 150 TL, Suv 200 TL, Kamyonet 200 TL, kamyon 350 TL ye yıkanıyor. "Arabanız gibi değil, Arabamız gibi yıkıyoruz” sloganıyla hizmet vermeye başlayan işletme, belediye ekonomik gelir getirmesi hedefleniyor.

Taşkent oto yıkama

DAHA ÖNCEDE MAZOT PARASINA TARLA SÜRMÜŞTÜ!

Taşkent belediyesi daha önce de tarla ve bahçesi olan vatandaşların yerlerini kar etmeden mazot parasına sürmüştü. "Çiftçiye Tam Destek” projesiyle hizmet veren belediye tarlası olan vatandaşların yerlerini mazot parasına sürerek çiftçinin yükünü hafifletmişti.

(Mustafa İlker Şen)

              

  • #konya #taşkent #oto yıkama

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER