Konya’nın bu ilçesinde TOKİ heyecanı! 152 konut yapılacak

 Konya’nın bu ilçesinde TOKİ heyecanı! 152 konut yapılacak

Büyük konut projeleri ile barınma sorununun çözümünde etkin rol oynayan Toplu Konut İdaresi Konya'daki yeni proje için konlları sıvadı.

Konya'ya 152 konut daha!

Konya kent merkezinde Yazır, Gödene ve Ardıçlı bölgelerinde binlerce konutu hak sahiplerine teslim eden TOKİ ilçelerdeki yatırımlarına da devam ediyor. Konya'nın Karapınar ilhçesindeki yeni proje için ihaleye çıkıldı. TOKİ Karapınar'a 152 konut daha yapacak. 

2 Mahalleye şantiye!

Karapınar ilçesine kazandırılacak TOKİ konutlarının 100 tanesi Hotamış Mahallesine kalan 52 tanesi ile İslik Mahallese inşa edilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı proje ve altyapı çalışmaları için ihaleye çıktı. 

Ne zaman tamamlanacak?

Konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak olan 152 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi işiyle birlikte 500 gün sürede tamamlanacak. TOKİ tarafından belirlenen süre ihale sonrası yer teslimi ile başlayacak.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER