Konya’nın bir ilçesi rahata kavuşuyor! Vatandaşın en büyük talebi: Her mahallede uygulanacak!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın bir ilçesi rahata kavuşuyor! Vatandaşın en büyük talebi: Her mahallede uygulanacak!
Konya’nın bir ilçesinde çalışmalar son gaz devam ediyor. Mahalleli konfora kavuşuyor. Belediye Başkanı o anları paylaştı. İşte detaylar..

Konya'nın Güneysınır ilçesindeki doğal gaz çalışmaları devam ediyor. Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir çalışmalara ilişkin paylaşım yaptı. Paylaşımında vatandaşın en büyük talebi olduğuna değindi. 

Doğal gaz çalışmaları devam ediyor

Güneysınır ilçesindeki mahallelerde uygulanan doğal gaz çalışmalarıyla vatandaş konfora kavuşuyor. Çalışmaların devam ettiği Karasınır Mahallesi'nden Belediye Başkanı Ahmet Demir görüntüler paylaşıp bilgilendirme yaptı.

 Demir paylaşımında; "Güneysınır'ımız doğal gaz konforuna kavuşmaya devam ediyor. Doğal gaz alt yapı genişletme çalışmaları Karasınır Mahallemizde devam ediyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Güneysınır'ımız için durmak yok çalışmaya devam.'' İfadelerini kullandı. 

İşte Başkan Demir'in o paylaşımı;

Güneysınırlıların en büyük talebiydi!

Doğal gaz altyapı genişleme çalışmalarını yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, vatandaşların en büyük taleplerinin başında doğal gaz geldiğini dile getirerek

"Güneysınır'ımızın en büyük hayali olan doğal gaz çalışmalarına geçen yıl başlanılmış ilk etapta Mevlana Mahallemize doğal gaz arzı sağlanmıştı. Dağınık bir yerleşime sahip Güneysınır'da yapılan çalışma ile Güneybağ ve Karasınır Mahallerimizdeki hemşehrilerimiz de doğal gaz kullanma imkanına kavuşacaktır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasına emeği geçen herkese hemşehrilerimiz ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

(Sibel Elmas)

 

  • #güneysınır #konya #konya haber #konya haberleri #doğal gaz

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • MK
    mahmut korkmaz
    47 gün önce

    yıl 2024 hala mı

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER