Konya’da minibüs uçuruma yuvarlandı! 1 çocuk öldü, 6 yaralı var

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da minibüs uçuruma yuvarlandı! 1 çocuk öldü, 6 yaralı var

Konya'nın Çumra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

İddialara göre Yusuf U. yönetimindeki minibüs, Çumra'nın Çicekköy Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak 5 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Minibüste Konya'daki asker eğlencesinden Bozkır'a dönen aile vardı.

7 yaşındaki çocuk öldü!

Feci kazada araçtaki yolculardan 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Yaralılar Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

  • #Konya #Konya kaza #Çumra #Konya haber #Konya kaza haberleri #Konya haberleri

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • I
    İsabetli
    47 gün önce

    Devlet asker eğlenceli yasaklamıyor kontrol mekanizmalar hava sıcak diye fazla çalışmıyor kimsenin ehliyetine el koyma durumu yok. Yazık 7 yaşındaki bir çocuk Dengesiz şoförün yüzünden hayata veda etti kontrol mekanizmaları iyi çalışması lazım hava sıcak diye olarak gevşetmemek lazım kimsenin gözünün yaşına bakmamak lazım

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • CD
    celalettin demir
    46 gün önce

    Allah rahmet eylesin diğer yaralılarada rabbım şifalar versin geşmiş olsun

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER