Konya’da ilginç olay! Hırsıza kapıyı kendisi açtı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da ilginç olay! Hırsıza kapıyı kendisi açtı
Konya’da çok ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı… Televizyon tamiri için gitti. Park halindeki aracından bir miktar para çalındı. Hırsızla göz göze gelen mağdur durumu fark ettikten sonra peşinden koşsa da yetişemedi. Güvenlik kamerasını izledi, hırsıza kapıyı kendisinin açtığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Hırsızlık olayı Konya'nın Karatay İlçesi Doğuş Mahallesi Hakim Giray sokakta yaşandı.

TELEVİZYON TAMİRİ İÇİN GELMİŞTİ

İddialara göre elektronik eşyaları tamir eden Mevlüt D. televizyon tamiri için sokak üzerinde bulunan bir eve geldi. Arabası dışarda park halindeydi. 

Mevlüt D. içerde televizyon tamiri ile uğraşırken hırsızlık şüphelisi gözüne onun arabasında bulunan paraları kestirdi. Kapıyı yokladı ama kilitliydi. 



Aradan geçen kısa sürenin ardından Mevltüt D. aracın bagajından matkap almak için aşağıya indi. Kumanda ile kapının kilidini açtı. 

HIRSIZLA GÖZ GÖZE GELDİ

Durumu fırsat bilen şüpheli kaşla göz arasında arabanın içerisinde bulunan paraları aldı. Şüpheli ve Mevltüt D. o esnada göz göze geldi.



Yaşanan kısa süreli bakışmanın ardından hırsızlık şüphelisi kaçtı. Arabasını kontrol eden mağdurda parasının çalındığını fark edince hırsızın peşinden koştu ama yetişemedi.

GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI

Yaşanan olay sonrası güvenlik kamerasını izleyen Mevltüt D. Hırsıza kapıyı kendisnin açtığını görünce neye uğradığını şaşırdı.



Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İŞTE O ANLAR;

(Kerim Cengil)

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER