Konya’da bebeğin boğazına kiraz kaçtı! Panik anları kamerada

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da bebeğin boğazına kiraz kaçtı! Panik anları kamerada

İddialara göre Konya'da ailesi tarafından parka götürülen bebeğin boğazına kiraz kaçtı. Ailenin yaşadığı paniği görenler yardıma koştu. 

Heimlich​ Manevrası yapıldı!

Konya'nın Karatay ilçesindeki Mengene Parkı civarındaki çalışan belediye görevlileri ve zabıta ekipleri de bebeğin yanına koştu. Bebeği kucağına alarak Heimlich Manevrası uygulayan genç, bütün uğraşlarına rağmen kirazı çıkaramadı. 

İŞTE O ANLAR;

Sağlık ekipleri yetişti!

Heimlich Manevrası ile kiraz çıkmayınca panik arttı. Müdahale 5 dakikadan fazla sürdü. Çevredekilerin ihbarı ile hızla parka gelen 112 Acil Sağlık ekipleri bebeğe hemen müdahale etti. 

Bebeğin durumu iyi!

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan bebek Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye girdiği andan itibaren bilinci açık olan bebeğin tedavisi devam ediyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AY
    Ali yalçın
    3 gün önce

    ALLAH esirgesin inşallah bir şey olmaz hepimizin torunu çocuğu var

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER