Konya’da belediye enerji içeceği üretti! İsmi bile uçuruyor

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da belediye enerji içeceği üretti! İsmi bile uçuruyor

Lavanta, gül ve ata tohumlarından elde edilen sebzelerle ürün yelpazesini sürekli genişleten Karatay Belediyesi tarafından geliştirilen enerji içeceği çok yakında satışa çıkacak.

Karaaslan mahallesindeki lavanta bahçesinde yetiştirilen çiçeklerden elde ettikleri yağ, krem, dondurma, gazoz, kolonya, mum gibi ürünleri satışa çıkaran Karatay Belediyesi gül bahçesinden de üretime başlamıştı.

Ata tohum projesi ile yerli üretime destek veren Karatay Belediyesi'nin sebze bahçesi bu yıl oldukça bereketli bir sezon geçiriyor. 300 bin metrekarelik alanda yetiştirilen sebzeler ekonomiye de katkı sağladı.

Şimdi de enerji içeceği üretti!

Moloz yığını olan bir alanı temizleyerek bahçeye dönüştüren ve buradan; domates, biber, bal kabağı çikolataları, bal kabağı, domates reçeli gibi çeşitleri rafa koyan Karatay Belediyesi bu kez de enerji içeceği ile ses getirmeye hazırlanıyor.

Yine belediyeye ait Kafe Karatay şubelerinde dolaplara dizilen enerji içeceğinin tanıtımına başlandı. Henüz satışı yapılmayan ürün, müşterilere ikram edilerek lezzet tadımları gerçekleştiriliyor.

Uçmaya hazır mısın?

Ambalajında uzay ve uzay mekiği görseli bulunan enerji içeceğinin ismi ise APRON oldu. Tasarımı ve tadı deneyenler tarafından çok beğenilen Apron'un "uçmaya hazır mısın?” sloganı da lezzeti gibi iddialı olarak yorumlandı. Ürünün kısa bir süre içinde satışa çıkması bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER