DUYURU YAPILDI! Konya’daki bu yol 17 gün kapalı kalacak!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 DUYURU YAPILDI! Konya’daki bu yol 17 gün kapalı kalacak!
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından duyuru geldi. Konya’daki bu yol 17 gün trafiğe kapatılacak. İşte detaylar..

Konya'da Banliyö Hattı çalışmaları devam ediyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Konya'da yapımı devam eden Banliyö çalışmaları nedeniyle Konya'daki bu yolun araç trafiğine kapatılcağını duyurdu. Trafik akışı alternatif güzergahlardan devam edecek. İşte ayrıntılar.. 

17 gün kapalı kalacak

Konya'da TCDD tarafından yapımı halen devam eden Banliyö çalışmaları nedeniyle Demiryolu Caddesi'nin Eski Sanayi Köprüsü ile Rauf Denktaş Alt Geçit'i arasında kalan kısım 17 gün trafiğe kapatılacak.

AKOM paylaşımında;

"TCDD tarafından yapımı devam eden Banliyö Hattı çalışmaları kapsamında 7 Haziran Cuma ile 24 Haziran Pazartesi günleri arasında Demiryolu Caddesi'nin Eski Sanayi Köprüsü ile Rauf Denktaş Alt Geçit'i arasında kalan kısım araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacaktır.'' ifadeleri kullanıldı. 

Resim

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • N
    Nuri
    92 gün önce

    yaw arkadaslar bu belediyeler bi duzene girilmesi gerek hep boyle hikayelerden biktikya tam sezon zamani turist zamani yolu yapacak zaman yokmuydu araca bunlari dusunecek dusunceleri yokmuya hep zarar.... .

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (15)
  • FD
    Furkan demirel
    92 gün önce

    Ben tren yolu cad de oturuyorum turistlerin güzergahı değil bir ordan sadece sanayiciler geçer iki mağduriyetler yaşıyoruz ses toz ulaşım vs.ama bu nasılsa yapılacak .yazın en uygun olanı bence

    • Begen (9)
    • Begenme (4)
  • K
    Konyalı
    92 gün önce

    Kışın yapsalar yaa kışın yol mu yapılır dersiniz.Yazın yapsalar yaa şimdi yolmu yapılır dersiniz Ee ondan sonrada hizmet yok diye söversiniz yazıklar olsun namıkörlere ne diyelim başka

    • Begen (14)
    • Begenme (6)
  • K
    Kon
    91 gün önce

    Ne zaman musaitse soyleseydin o zaman yaparlardı.

    • Begen (5)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER