Konyalı öğrenci Pentagon’un teklifini reddetti

İzmir’de gerçekleştirilen TEKNOFEST’e sözleriyle damga vuran Ereğlili İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Pentagon’un da teklifini reddettiğini açıkladı.

İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'de İmam Hatip Lisesi öğrencileri Askeri Drone üretti.


TEKNOFEST'e katılan ve Askeri Drone üreten İmam Hatip Lisesi öğrencileri icatlarını tanıttı. Öğrencilerden Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Fatih Alperen Baysal Pentagon'un teklif gönderdiğini ancak bu teklifi reddettiklerini söyledi.

ABD Savunma Bakanlığı dahil pek çok yerden gelen teklifleri reddederek Türkiye'nin yarınına olan güvenlerini gösteren gençler "Projenin çıkış noktası şehitlerimiz" diyerek milli bir bilinçle çalışmalarına devam ediyorlar.

Uluslararası arenada ülkelerini temsil etmek için mücadele eden imam hatip lisesi öğrencileri, "İmam hatipte ne işiniz var?" gibi önyargılarla karşı karşıya kalıyorlar.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AU
    Abdulkadir ULU
    2 yıl önce

    Teşekkürler Allah cc razı olsun.Rabbim sayılarını artırsın.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER