Kayseri’de belediye 83 personel arıyor! İlkokul mezunu olmak yeterli
- Güncelleme Tarihi:
Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan ve vatandaşlara sosyal tesisleri ile hizmet sunan Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. 83 personel alımı yapacak.
Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. tarafından işe alınacak personellerin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Adaylar 18-40 yaş aralığından seçilecek. Başvuru sahiplerinin Kayseri'de ikamet etmesi ve adli sicil kayıtlarının temiz olması isteniyor.
Başvuru ve mülakat süreci!
İşe alınacak 83 kişi KAY-TUR restoran ve kafelerinde görevlendirilecek. Başvurular 14 Mayıs Çarşamba günü sabahtan mesai bitimine kadar alınacak. Başvuru 1 fotoğraf ve Savcılıktan alınacak UYAP Kayıt Belgesi ile yüz yüze yapılıyor.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”