Nisan Ayı Ödeme Takvimi: Engelli Aylıkları Bayramdan Önce Yatacak mı?
Ramazan Bayramı öncesinde engelli aylıklarının ödeme tarihi merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın başında hesaplara yatırılan engelli maaşlarının, bayram öncesinde ödenip ödenmeyeceği araştırılıyor.
Nisan Ayı Engelli Maaşı Bayramdan Önce Yatar mı?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, en son 10 Mart'ta yaşlı ve engelli aylıklarını yatırmıştı. Engellilik oranı yüzde 40 ve üzeri olan bireylere ödenen maaşların, Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatması bekleniyor.
Bu yıl Ramazan Bayramı'nın birinci günü 30 Mart'a denk geliyor. 29 Mart Cumartesi günü bayram arefesi olması nedeniyle, engelli maaşlarının bayram öncesinde ödenmesi muhtemel görünüyor. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Ödemelerle ilgili gelişmeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulduğunda güncel bilgiler paylaşılacaktır.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”