Her hafta pazardan veya marketlerden aldığımız Marul, tere, taze soğan, dereotu, ıspanak gibi yeşilliklerin tek sorunu hemen çürümesidir. Bunun için ne kadar buzdolabında bekletsek de ne yazık ki yeşilliklerin çürümesine, bozulmasına engel olamayız. İşte artık yeşilliklerinizin çürümesinde bu kâğıt sayesinde kurtulacaksınız. İşte her mutfakta bulunan o malzeme…
 
Yemeklerin vazgeçilmesi olan salata her akşam neredeyse soframıza konuk olur. Yeşillikleri yıkadığımızda ise artan kısmını beyaz bir poşete sararak buzdolabına koyarız. Fakat bu yeşillikleri ne yazık ki gün geçtikçe çürüdüğünü ve tazeliğini yitirdiğini fark ederiz. İşte bu kağıt sayesinde artık yeşillikleriniz çürümeyecek…
 
 
YEŞİLLİKLERİ ÇÜRÜTMEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN ÇOK BASİT
 
 
Yeşillikleri kâğıt havluya sarın
 
İlk olarak artan yeşillikleri, özellikle ıslanmış yeşillikleri buzdolabına direk kaldırmak yerine her evde bulunan kâğıt havluyu alın.  
 
- Kâğıt havludan 2-3 adet kopararak masaya koyun
 
- Artan yeşillikleri veya ıslanmış yeşillikleri kâğıt havluya yerleştirin
 
- Rulo şeklinde sarmaya başlayın
 
- Böylelikle artık yeşillikleriniz 1 hafta veya 10 gün taze kalacaktır!