E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Ardahan, Erzurum, Kars, Gümüşhane ve Bayburt listede! İlçedekiler uyarıldı

İnternet Editörü
16 Temmuz 2024 Salı 15:15
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane’nin güney ve doğusu ile Rize ve Artvin listede.. Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi. İşte detaylar..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane Rize ve Artvin için son dakika hava durumu raporu geldi. 

Yapılan açıklamaya göre Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane'nin güney ve doğusu ile Rize ve Artvin illerinin İç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü

"Kuzeydoğu Kesimlerde Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor! Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane'nin güney ve doğusu ile Rize ve Artvin illerinin İç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' İfadelerini kullandı. 

 

DİĞER HABERLER