E-gazete
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Türkiye Kupası Yarı Final aşamasında oynanan Tümosan Konyaspor maçının ardından konuştu. Buruk, "Hedefimiz, Galatasaray müzesine bir kupa daha götürmekti” dedi.
"Rakibimizi bekleyeceğiz”
Okan Buruk, "Hedefimiz, Galatasaray müzesine bir kupa daha götürmekti. Maç sonunda istediğimizi başardık. Finaldeyiz. Rakibimizi bekleyeceğiz. İnşallah Galatasaray'ın müzesine bir kupa daha kazandırma şansımız olur” diye konuştu.
"Değerli bir galibiyet aldik”
Buruk, "Genel olarak rakibimizin yaptığı baskıları doğru paslarla kırdık. Rahat bir oyun ve galibiyet oldu. Çok üstün bir oyun ortaya koyduk. Çok fazla gol pozisyonu girdiğimizi düşünüyorum. İkinci yarının belli bölümlerinde rakibimize verdiğimiz pozisyonlar oldu. Bunlar da normal ama yine çok net gol pozisyonlarına girdik. Bugün bizim için önemli, değerli bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.
(Mustafa İlker Şen)