DOLAR
38,24
EURO
43,49
STERLİN
0,01
GRAM
4.145,23
ÇEYREK
6.815,17
YARIM ALTIN
13.621,33
CUMHURİYET ALTINI
27.116,09

Konyasporlu Uğurcan Yazğılı: “Bu oyun bize yakışmadı“

 Konyasporlu Uğurcan Yazğılı: “Bu oyun bize yakışmadı“
Tümosan Konyaspor’un savunma oyuncularından Uğurcan Yazğılı, Hatayspor maçının ardından KONTV’ye özel olarak konuştu.

Yazğılı, "Gerçekten çok kritik bir maçı geride bıraktık. Burada ilk yarıda istediğimizi yapamadık. Öne geçmemize rağmen ilk yarıyı 2-1 geride kapattık. İkinci yarı bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bunu da verdiğimizi düşünüyorum. Ama bize yakışmayan bir oyundu” dedi.

"Arkadaşlarımı tebrik ediyorum”

Yazğılı, "Buradan geldiğimiz sonuçla dönüyoruz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Buradan dersten çıkartacağız. İnşallah şimdi önümüze çok önemli bir yarı final kupa maçımız var. İnşallah orada finale kalmak istiyoruz ve ardından da evimizde yine taraftarımızın önünde Adana Demirspor maçını kazanıp artık iyice rahat konuma geçmek istiyoruz” diye konuştu. 

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER