E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Milletvekili Baykan paylaştı! Konya’da “oya göre’’ hizmet dönemi başlamış

22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:32

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan bir ilçedeki belediyenin oya göre hizmet götürüleceğine ilişkin paylaşım yaptı. 

Tepki oluştu

Paylaşımında belediyenin mahalledeki cami şadırvanının tadilatı için istenen kepçe ve kamyonun oy sıralamasına göre götürüleceği söylenerek talebin gerçekleşmemesi tepki oluşturdu.  

İlçe ve belediye ismi vermedi

Konya AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan sosyal medya hesabından ilçe ve belediye ismi vermeyerek yaşanan olayda camiye hizmet götürülmesi gerektiğine değindi. Baykan, "Haydi şu caminin işini hallediverin de günaha girmeyin daha fazla. Yoksa  Konya büyükşehir bir dakikada halleder ama görev alanınıza müdahale ediyorlar diye kızarsınız sonra.” dedi.

 Konya milletvekili Baykan

"Bereketli ovamızın bereketli topraklarının belediye reisi Bir mahallenizin cami şadırvanının tadilatı için kepçe, kamyon istenmiş ama aldığınız oy sıralamasına göre hizmet götüreceğiniz söylenerek talep yerine getirilmemiş. Hatta cami bahçesine fidan istenmiş oda verilmemiş. İlçe ve belediye ismi niye yazmıyorsun derseniz arkadaşlarımız daha görevlerinde yeniler. Olur ya olanlardan haberleri olmaz filan hele söz konusu cami olunca mutlaka hizmeti yerine getirirler diye düşünüyorum. Haydi şu caminin işini hallediverin de günaha girmeyin daha fazla. Yoksa @Konyabuyuksehir bi dakka da halleder ama görev alanınıza müdahale ediyorlar diye kızarsınız sonra.'' İfadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER