E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da mangal yakılacak en güzel yer! Güneşin doğuşu ve batışı ayrı güzel

20 Ağustos 2023 Pazar 16:02
Doğal güzelliklerinin yanı sıra gölleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Konya’nın Beyşehir ilçesi, göl,dağ ve yayla turizminin gözde yerlerinden biri oluyor.

Yeşilin binbir tonunu yansıtan ormanlarıyla ve gölleriyle dikkati çeken Konya, ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunuyor.

FOTOĞRAFÇILARIN İLK ADRESİ

 Havaların ısınmasıyla fotoğraf sanatçılarının ilk adresi olan Konya'nın Beyşehir ilçesi, cazibesiyle ziyaretçilerine eşsiz doğa güzelliklerini bir arada sunuyor.

Beyşehir Gölü kıyısında, doğaseverlerin ve balıkçıların kamp yapabilecekleri bazı alanlar bulunmakta olup bunlar arasında öne çıkan yerlerden biri Gölyaka Cennet Çukuru.

MANGAL YAKMAK MÜMKÜN

Özellikle olta balıkçılığı yapanlar açısından çok uygun bir kıyıya sahip olan alanda, kamp kurulabilecek ortamlar da mevcuttur. Güzel bir sahili ve kumsalı bulunan bu çukurda ağaçlar altında gölgelenmek, piknik ve mangal yapmak da mümkündür.

EŞSİZ MANZARA SUNMAKTA

Kıyıda geçireceğiniz vakitlerde Anamas Dağları'nın eşsiz manzarası ile Beyşehir Gölü'ndeki adaları ve su kuşlarını gözlemler, burada bir gece geçirirseniz sabahın erken saatinde göl üzerinden güneşin doğuşunu izleyebilirsiniz.

 Beyşehir Gölü'nde hüzünle batan güneşin koşarak doğuşunun en güzel izlendiği noktalardan biri Cennet Çukuru'dur.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER