E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın o ilçesinde belediye oto yıkamacı açtı! Otomobil 150 TL, Kamyonet 200 TL

12 Temmuz 2024 Cuma 22:52
Uygun fiyata aracını yıkatmak isteyenlere müjde. Konya’nın o ilçesinde uygun fiyatlı oto yıkamacı açıldı. Belediye bünyesinde açılan oto yıkama vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Hayat pahalılığı ve enflasyondan dolayı araç yıkama ücretleri sürekli artıyor. Konya'da oto yıkamacılarda iç ve dış araç yıkama ücretleri 400 – 500 TL'yi buluyor.  Araç sahipleri ise fiyatların yüksek olmasından dolayı tepki gösteriyor.

KONYA'DA BELEDİYE OTO YIKAMACI AÇTI

Oto yıkama ücretlerinin yüksek olmasından dertli olan vatandaşlara müjdeli haber Konya'nın Taşkent ilçesinden geldi. Taşkent belediyesi oto yıkamacı açtı. Uygun fiyatlı hizmet veren belediye ise vatandaşların takdirini kazandı.

OTOMOBİL 150 TL, KAMYON 200 TL'YE YIKANIYOR!

Konya'nın Taşkent ilçesinde belediye bünyesinde hizmet veren oto yıkamacıda otomobil 150 TL, Suv 200 TL, Kamyonet 200 TL, kamyon 350 TL ye yıkanıyor. "Arabanız gibi değil, Arabamız gibi yıkıyoruz” sloganıyla hizmet vermeye başlayan işletme, belediye ekonomik gelir getirmesi hedefleniyor.

DAHA ÖNCEDE MAZOT PARASINA TARLA SÜRMÜŞTÜ!

Taşkent belediyesi daha önce de tarla ve bahçesi olan vatandaşların yerlerini kar etmeden mazot parasına sürmüştü. "Çiftçiye Tam Destek” projesiyle hizmet veren belediye tarlası olan vatandaşların yerlerini mazot parasına sürerek çiftçinin yükünü hafifletmişti.

(Mustafa İlker Şen)

              

DİĞER HABERLER