E-gazete
Meteoroloji tarafından sarı kod ile uyarılan Konya'da fırtına etkili olmaya devam ediyor. Devrilen ağaçların yanı sıra çatı ve bariyerlerde fırtınadan nasibini aldı.
Fırtına batıdan Konya'ya ulaşacak
Batı kesimlerinden başlayarak Güney ve İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu ile batı ve orta Karadeniz'de beklenen rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
Konya'da fırtına ne zaman bitecek?
Konya'da rüzgar (51-75 kilometre/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniliyor. Konya'da fırtınanın bu gece yarısına kadar sürmesi bekleniliyor.
Alt geçit trafiğe kapatıldı
Konya'da meydana gelen kuvvetli fırtınanın etkisiyle Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan Sille Kavşağı Alt Geçidi geçici süreliğine trafiğe kapatıldı. Olay yerine Afet Koordinasyon Merkezi ekipleri gönderildi.
Ekiplerin müdahalesiyel alt geçit tekrar trafiğe açıldı.
(Sibel Elmas)