E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da aydınlatma direğine çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

29 Mart 2025 Cumartesi 17:35
Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Araç sürücüsü yaralanırken, kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Konya-Ankara yolu üzeri, Yüksekokul yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Konya istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan M. Ş. A. idaresindeki 42 GE 366 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refujdeki aydınlatma direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla attı ve ters dönerek durabildi.Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Sağlık ve Polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kaza ise yakınlarda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada otomobil ile aydınlatma direğinin savrulduğu görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER HABERLER