E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın o ilçesine Nisan ayında lapa lapa kar yağdı! Her yer beyaza büründü

27 Nisan 2023 Perşembe 21:53
Nisan ayının son günlerinde etkisini arttıran yağmur çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Konya’nın büyük bölümünü yağmur etkisi altına alırken bazı bölgelerde bugün kara dönüştü. Konya’nın Derbent ilçesine Nisan ayında kar yağdı. Kar yağışını gören vatandaşlar bu anları sosyal medyada paylaştılar.

Meteoroloji, Konya ve çevresinde kuvvetli sağanak yağışı uyarısında bulunmuştu. Bu gece başlayan yağmurlar Konya merkezde dahil tüm bölgeyi etkisi altına aldı. Yağmur yağışı bazı bölgelerde şiddetini arttırırken bazı yüksek bölgelerde kara dönüştü. Nisan ayının sonu itibari ile Derbent ilçesine lapa lapa kar yağdı.
 

Konya'nın Altınekin ilçesini de dolu yağışı vurdu. Altınekin ilçesi Yenikuyu Mahallesinde yağan dolu ekili alanlarda zarar verirken her yer beyaza büründü.
 

Konya'da Hava Durumu Nasıl Olacak?
 

Meteorolojinin son tahminlerine göre Konya ve çevresinde Cuma ve Cumartesi günleri de yağmur yağışı devam edecek. Cuma günkü yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Pazar günü ise yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar bu hafta düşerken Pazartesi itibari ile yükselişe geçecek 21 derece sıcaklığı görecek yerler olacak.
 

İşte Konya ve ilçelerinin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

DİĞER HABERLER