E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Adana Büyükşehir Belediyesi 170 kişi alacak! İşte başvuru şartları

İnternet Editörü
27 Ocak 2024 Cumartesi 14:08
Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Belediye’nin yayınladığı ilana göre toplam 170 kişi istihdam edilecek. İşte Adana Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu ayrıntıları…

Adana Büyükşehir Belediyesi iştiraki Adana Ulaşım Organizasyon Turizm A.Ş. bünyesin de çalışmak üzere birçok işçi alımı gerçekleşecek. Alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları ise şu şekilde

TOPLAM 170 KİŞİ ALINACAK!

Büyükşehir Belediyesi'nin yayınlamış olduğu ilanda 110 Beden İşçisi, 20 Şoför, 10 Okul Öncesi Öğretmen, 20 Özel Güvenlik Elemanı, 10 Diğer Okul Öncesi Öğretmen olmak üzere toplam 170 kişi alacak.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2024 YILI İŞÇİ BAŞVURUSU

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan işçi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını personel01@adanaulasim.com.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Başvurular e-mail üzerinden yapılacak olup değerlenmeye alınan adaylar daha sonra görüşmeye davet edilecekler.

İşçi ilanı başvurusu için gerekli belgeler, başvuru şartları ve diğer detaylar için aşağıdaki linke tıklayıp ulaşabilirsiniz.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2024 YILI İŞÇİ ALIM İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

DİĞER HABERLER