E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

A 101’de kurbanlık satışı! A 101’de kurbanlık fiyatları ne kadar?

İnternet Editörü
30 Mayıs 2024 Perşembe 17:26
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, vatandaşlar da kurbanlık telaşı başladı. Bu yıl kurban kesmek isteyenler için A101 kurbanlık kesim fiyatları belli oldu.

Mağazalar zinciri A101 kurbanlık kesimi ile ilgili fiyat bilgileri duyurdu. Kurban ibadetini A101 aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen kişiler için kayıt ve satın alma işlemleri başladı.

Küçükbaş (Koç - Koyun) Fiyatı:

A101 üzerinden küçükbaş kurbanlık almak isteyenler için fiyat 6.950 TL olarak belirlendi. Karaman koç satın alanlar, yaklaşık 16-19 kilogramlık teslimatlar alacaklar.

Büyükbaş Hisse Fiyatı:

Büyükbaş hisse almak isteyenler ise 7/1 hisse fiyatı olarak 16.950 TL ödeme yapacaklar. Yerli besi ve helal kesim yapılan büyükbaşlarda, 23-26 kilogram aralığında kemiksiz et teslimatı gerçekleştirilecek.

Kurbanlık Satın Alma İşlemi:

Kurbanlık veya bağış yapmak istediğiniz hayvanı seçip sepetinize ekleyin.

Kurban vekaletinizi adınız ve soyadınız ile belirtin. Mağazadan teslim alacak kişinin adı, soyadı ve iletişim bilgilerini girerek vekalet işlemini tamamlayın. Kurbanlık bağışınız için Ziçev tarafından gelecek olan tanımlama ile işlem gerçekleştirilecek.

Kurban siparişinizi teslim almak istediğiniz il/ilçe ve mahalle bilgileri ile birlikte A101 mağazalarından birini seçerek tamamlayın. Bağış yapılan kurbanlar için bu adım gerekli olmayacaktır.

Ödemeyi kredi kartıyla maksimum 4 taksit seçeneğiyle yapabilirsiniz.

Kurbanınızı, kesim yoğunluğuna bağlı olarak, 17 Haziran 2024 saat 17:00'den en geç 19 Haziran 2024 saat 17:00'ye kadar sipariş verirken seçtiğiniz mağazadan teslim alacak kişinin kimlik bilgilerini ibraz ederek teslim alabilirsiniz.

A101, kurban ibadetini gerçekleştirmek isteyenler için bu yıl da uygun fiyatlar ve kolaylık sağlıyor.

DİĞER HABERLER