İlk Buluşmada Karşı Tarafta Etkili Bir İzlenim İçin Neler Yapmalısınız?

 İlk Buluşmada Karşı Tarafta Etkili Bir İzlenim İçin Neler Yapmalısınız?
İlk buluşmada iyi bir izlenim bırakmak isteyen birçok kişinin araştırdığı konular arasında ilk buluşmada ne yapılması gerekir konusu bulunur. Özellikle ilk buluşmada etkili bir izlenim bırakmak isteyen kişiler bu konu hakkında tavsiyeler alır. İ

İlk buluşmada iyi bir izlenim bırakmak isteyen birçok kişinin araştırdığı konular arasında ilk buluşmada ne yapılması gerekir konusu bulunur. Özellikle ilk buluşmada etkili bir izlenim bırakmak isteyen kişiler bu konu hakkında tavsiyeler alır.

İlk buluşmada etkili bir izlenim bırakmak için mutlaka karşı tarafı olan ilginizi göstermeniz gerekir. Özellikle karşı taraftan hoşlanıyor iseniz ilginizi en iyi şekilde göstermeniz oldukça önemlidir. Ayrıca karşıdaki kişiye dürüst olmak iyi bir izlenim bırakabilmek açısından oldukça önemlidir.

İlk buluşmada yalanlardan kaçınmak dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alır. Bunun yanı sıra ilk defa buluştuğunuz bir kişinin geçmişini kurcalamamak da oldukça önemlidir. Kişinin geçmişi hakkında sık sık soru sormak karşınızdaki kişiyi bunaltabilir. Bu gibi durumlardan kaçınmak iyi bir izlenim bırakabilmek açısından oldukça önemlidir.

İlk Buluşmanın İyi Geçmesi İçin Yapılması Gerekenler

İlk buluşmada iyi vakit geçirmek isteyen birçok kişi bulunur. Bu nedenle ilk buluşmanın iyi geçmesi için yapılan araştırmalarda oldukça önemlidir. İlk buluşmada karşınızdaki kişiye değer verdiğinizi gösterebilmek için ilk olarak kendinize dikkat etmeniz gerekir. Kıyafetiniz, makyajınız, taktığınız takılar ve daha birçok unsura dikkat ederek daha şık göründüğünüze emin olabilirsiniz.

Böylelikle karşınızdaki kişiyi vermiş olduğunuz değer ile etkileyebilirsiniz. İlk buluşmada kısa bir süre içerisinde ortadan kaybolmamak oldukça önemlidir. Bahaneler uydurup masadan ayrılmak yapılmaması gereken en önemli hareketler arasında yer alır. İlk buluşmada yapılmaması gereken bir diğer hata ise gelecek hakkında çok fazla konu açmaktır. İlk defa buluştuğunuz bir insan ile sürekli geleceği konuşmak kötü bir izlenim yaratabilir.

Bu nedenle gelecek hakkında konuşulduğunda bile bunu dozunda yapmak oldukça önemlidir. Karşınızdaki insan ile duygusal sohbet etmek ilk buluşmanın daha yumuşak olmasını sağlayan önemli bir konudur. Ciddi takılmak karşınızdaki kişinin ürkmesine sebep olabilir. Bu nedenle daha duygusal davranarak ilk buluşmanın iyi geçmesini sağlayabilirsiniz. İlk buluşmada kendinizden çok fazla bahsetmek yapılmaması gereken bir diğer konudur. Her şeyi dozunda yapmak ilk buluşmanın daha iyi geçmesini sağlayan önemli bir faktörüdür.

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER