Konyaspor Yönetimi sessizliğini bozdu! Yeni Teknik Direktör yarın belli oluyor

 Konyaspor Yönetimi sessizliğini bozdu! Yeni Teknik Direktör yarın belli oluyor
Konyaspor, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından ve geçtiğimiz hafta oynan Konyaspor ve Pendikspor maçından sonra Sırp teknik adam Stanojevic’in görevine son verildi. Konyaspor’un şimdilik Teknik Direktörü bulunmazken Konyaspor Yönetimi sessizliğini bozdu.

Konyaspor, üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic'ten sonra göreve getirilecek isim hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Konyaspor'da üst üste gelen başarısızlıklar

Ocak 2023'te Konyaspor'a imza atan Stanojevic, 26 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Üst üste gelen başarısızlıklar ve en son olarak Stanojevic'in  Pendikspor'a karşı aldığı mağlubiyet sonrası bardağı taşıran son nokta oldu.

Konyaspor Yönetimi basınla buluşacak

Konyaspor ve Pendikspor maçından sonra sessizliğini koruyan Konyaspor Yönetimi, sosyal medya hesabından basınla buluşacağını açıkladı. 26 Ekim Perşembe günü yapılacak olan basın toplantısında Teknik Direktörünü yarın açıklanması bekleniliyor.

Konyaspor'un yeni Teknik Direktörünün ismi yarın açıklanacak mı?

Tümosan Konyaspor'da teknik direktör arayışları için yoğun bir mesai var. Yeşil-beyazlı yönetim, bu noktada görüşmelerini sürdürüyor. Ayrılık kararının ardından iddialara göre yönetimin 5 kişilik bir liste oluşturduğu öğrenildi.

Konyaspor'un Teknik Direktörü kim olacak?

Konyaspor'da Stanojevic'den sonra boş kalan Teknik Direktörlük görevine kimin geleceği ise merak konusu oldu. Ersan Parlatan veya Selçuk İnan'ın Konyaspor'da boş kalan Teknik Direktörlük görevine getirilecek iddiaları gündemde kalmaya devam ediyor.

Konyaspor'a gelmesi beklenilen Teknik Direktör

Tümosan Konyaspor'da teknik direktör arayışları için yoğun bir mesai var. Stanojevic'in  yerine gelmesi kesin gözüyle bakılan bir isim var. İddialara göre Ersan Parlatan'ın Konyaspor'un yeni Teknik Direktörü olması kesin gözüyle bakılıyor. Konyaspor'dan Stanojevic'in ayrılığından sonra Ersan Parlatan'da Bandırmaspor'dan ayrılması ise iddiaları daha da fazla güçlendirdi.

Basın toplantısı Kayacık Tesisleri'nde olacak

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyelerinden Serhat Güler, Burak Dağlı, Mevlüt Oral, Kazım Küçükçöğen ve Yunus Derebağ'ın katılımlarıyla yarın basın toplantısı düzenleyecek. Kayacık Tesisleri'ndeki toplantı saat 13.00'te başlayacak.

(Mustafa İlker Şen)

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konyaspor #Konya #Konyaspor haberi #Konyaspor haberleri #Konyaspor haber #Spor #Spor haberi #Tümosan Konyaspor teknik direktör #Ersan Parlatan #Selçuk İnan

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • A
    Ahmet
    196 gün önce

    Ben bu Konyaspor yönetimi kadar futboldan anlamayan bir grup daha görmedim bı defolup gidin artık

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”