1922 Konyaspor ligde kaldı! Galibiyet 4 golle geldi

 1922 Konyaspor ligde kaldı! Galibiyet 4 golle geldi
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi!
Ligin 33. haftasında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Şile Yıldızspor'un konuğu olan yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan Oğuzhan Şahin Uzun, Gökberk Efe, Muhammed Enes Doğan ve Hüseyin Biber'in golleriyle 4-0 galip ayrıldı. Bu skorla puanını 38'e yükselten Yavru Kartallar, bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi.

Süper Lig'de yer alan Konyaspor'un pilot takımı olan ve sezon başında yeni bir yapılanmaya girerek ağırlığı Konyaspor Akademisi'nden genç oyuncularla yoluna devam eden 1922 Konyaspor, bu sezon genç ve tecrübesiz bir takım olmasından dolayı birçok kez hakem hatalarına maruz kalmıştı. Yavru Kartallar için gelecek sezon nasıl bir yapılanmaya gidileceği ise şimdiden merak konusu oldu. 
  • #Konyaspor’un pilot takımı #1922 konyaspor #konya spor #konya maçı #konya maci #Konyaspor Akademisi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER