Suat Pamukçu istifasının ardından Yeniden Refah’ı bombaladı! FETÖ iddiası

 Suat Pamukçu istifasının ardından Yeniden Refah’ı bombaladı! FETÖ iddiası

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu şok bir kararla partisinden istifa etmişti.

Pamukçu ayrılık gerekçesini anlattı!

Suat Pamukçu YRP'den neden ayrıldı!

20 Şubat'ta kurucularından biri olduğu Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden  Suat Pamukçu yerel seçim hazırlıkları sürecinde " İnancımızla uyumlu olmayan adaylar gösterildi” demişti. Pamukçu bu sözlerle FETÖ'cüleri kastetmiş. Yeni Şafak Gazetesine konuşan Pamukçu, FETÖ'cülerin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanına kadar girdiğini ifade etti ve FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan intikam alabilmek için ittifaka karşı çıktıklarını söyledi. Suat Pamukçu FETÖ'cüleri isim isim bildiğini ve yüzlerine de bunları söylediğini belirtti.

Milli Görüş çizgisinden uzaklaşıldı!

Suat Pamukçu verdiği röportajda Yeniden Refah Partisi'nin şu anda Milli Görüş çizgisiyle alakasının olmadığını söyledi.

YRP'nin toplam oyunun yüzde 1 olduğunu ifade eden Pamukçu, 2,8'lik oyu AK Parti'ye küsenlerden aldıklarını, ittifak olmasa bu oranın yakalanamayacağını vurguladı.

Pamukçu AK Partiye katılacak mı?

AK Parti'ye katılıp katılmayacağı sorusuna, kendisinin bir siyasetçi ve Erbakancı olduğunu söyleyerek cevap veren Pamukçu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun yeniden seçilmemesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Eski partisine yerel seçimle ilgili verdiği tavsiyeyi de paylaşan Suat Pamukçu, "Bu seçimde biz belediye başkanlıklarında inancımıza en yakın, yolsuzluğa, hırsızlığa, ahlaksızlığa bulaşmamış AK Parti adaylarına oy vereceğimizi, CHP'nin kazanma ihtimali olan yerlerde en güçlü adaya oy vereceğizi ilan etmeliydik” dedi.

Kaynak: Yeni Şafak

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Yeniden Refah Partisi #Suat Pamukçu #YRP #Yeniden Refah FETÖ

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Konyalı
    62 gün önce

    Hayattaki en kötü şey iftiradır. Karşıda söylediğiniz yoksa misliyle size döner. Allah herkesi iftiradan saklasın.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • BK
    Bilal konevi
    62 gün önce

    Soyadından başka bir artısı olmayanın sonuda olmaz....

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER